Produkter mot skadedyr


Pavarotta Bird L (017)

En universell fugleskremsel med unike egenskaper. Den kombinerer ultralyd og innspilte lyder av advarsel, rømning og . Dette gjør den spesielt egnet på steder der det er store problemer med for eksempel måker, duer, kråker, spurver, stærer og andre forstyrrende fugler. For eksempel, solgte vi mange skremmer til terrasser av ulike slag som har hatt store problemer med fugler som tar mat fra bord med gjester eller fra søppelkassene .

 

Det er mange forskjellige innstillinger med slike tilfeldige lyd, valgbare intervaller, valgbare lyder mm. I tyste sekunder, mellom lyder, høres fugl ultralyd. Det er svært ubehagelig for fugler, men er normalt ikke hørbart av mennesker. Fugleskremselet er utstyrt med en fotocelle som registrerer lyset/mørke. Du kan stille inn når du ønsker at skremselet vil fungere: 24 timer / dag / natt. Du kan også koble skremselet med en tidtaker i stikkontakten.

 

Denne skremme er godt egnet for hoteller, restauranter, kafeer, parker, bensinstasjoner, hot-dog stands, hamburger spisesteder, bensinstasjoner og steder hvor du jobber med ulike matvarer. Også egnet for oppdrett og landbruk.

i lager
NOK 8 700,00 NOK 7 700,00
Vurderinger
Ingen vurderinger finnes for dette produktet ennå.
Generell informasjon
Tips en venn

Rekommenderade tillval