Produkter mot skadedyr


Uglen "Helge" med roterende hode (001)

Den beste måten å holde hagen, taket, båten eller broen fri skrånende og forurensende fugler. Effektiv mot måker, duer, små kolonier av kanada gjess, ender, hegre og andre fugler. Skremmer også mus og rotter på flukt. Svært livaktig design og med et hode som beveger seg i vinden. En ugle med et fast hode lærer fuglene raskt at den er ufarlig. Ugle med roterende hode synes å være mer i live. For best effekt, kan du flytte uglen Helge gang i uken. I virkelig alvorlige problemer, er det blitt funnet at to ugler skaper forvirring og frykt blant andre fugler. En god bevisning på dette er at vi har brukt ugler i flere år med svært gode resultater. Vår ugle har også blitt kurtisert av en annen ugle, natt etter natt i tidlig sommer! Helge er laget av hard plast og er håndmalt for å få den høyeste kvalitet. Høyden er ca 47 cm. Uglen er solgt i hundretusener av eksemplarer i mange år i USA! Vi kan virkelig anbefale dette "fugleskremsel"! Montering: Uglen Helge kan monteres på en treplate og bli festet til Helge med kantete kroker som forvandles til de "hæler" som ligger på begge sider av foten. Du kan også bore hull i hælene og skru uglen på plass. En annen måte er å fylle Helge med stein eller grus. Det er en åpning med et lokk, i bunnen. (Man skal ikke fylle med sand eller vann, da uglen dreneres, med hull i toppen og bunnen, for å få regnvannet å strømme gjennom kroppen). En tredje mulighet er å sette Helge på et rør eller en stang. Det er en åpning i bunnen som kan settes inn i røret. Det er ingen ferdige braketter å kjøpe!

Vurderinger:

Avisen M3 testet i nr. 6/10 Uglen Helge og ga det 8 av 10 poeng! Deres kommentar: "Fugleskremsler i form av en ugle, med hodet som svaier i vinden. Fungerer!"

i lager
NOK 599,00 NOK 399,00
Vurderinger
"Jag, Björn Malmqvist från Östersund, köpte ugglan 2008 för att skrämma fåglar av diverse slag då de stört och skitat ner. De upphörde direkt att cir
Generell informasjon
Tips en venn

Rekommenderade tillval